För att hjälpa er alla att se till att ert företag e säkra, trygga och växande under de kommande månaderna, har våra experter studerat  branschlandskapet och har skapat vår 2021 trender inom videoövervakning e-bok.

2021 Trender inom videoövervakning

© 2021 Eagle Eye Networks. All rights reserved.

Registrera dig för vårt 2021 trender inom videoövervakning webinar

Gå med i våra experter för att lära dig allt du behöver veta om vad som trender inom videoövervakning. De kommer att ta en djupdykning i vår nya e-bok, diskutera accelerationen i molnadoption, uppsving i avancerad analys, bredda tillsynsmyndigheten, starkt IT-engagemang och den växande efterfrågan på öppna, anslutna system.

Registrera nu
Visa Infographic

Bli smart på 2021-trender inom videoövervakning

Register for our Upcoming Webinar

Transform your city into a safer, smarter, more connected community by learning about the 11 key elements of Smart City implementations. Join our upcoming webinar on October 28 at 9 a.m. CT where we'll explore ways to intelligently use data and technology to better your community. 

Additional Smart City Resources

#1 inom molnvideoövervakning världen över

+31 20 26 10 460

Upptäck de topp fem trenderna för att göra ditt år 2021 framgångsrikt

Övergången till fördelarna med moln i videoövervakning utrymmet är kraftfull och obestridlig, inklusive stora kostnadsbesparingar, ökad datasäkerhet, fjärråtkomst och underhåll, flexibel lagring och lagring, skalbarhet, ökad stabilitet och katastrofåterställning. Se vår infografik för fler fördelar och branschinsikter.

Ytterligare 2021 trender resurser

2021 Trends in Video Surveillance

Register for our 2021 Trends in Video Surveillance Webinar

Discover the Top 5 Trends to Make Your 2021 Successful

Additional 2021 Trends Resources

Bli smart om viktiga ämnen som sannolikt kommer att påverka videoövervakningsmarknaden i år och därefter, inklusive en översikt över vår expert fem förutsägelser för 2021.

Läs blogginlägg
Läs pressmeddelande

Händelserna 2020 i kombination med tekniska framsteg och antagande av moln och artificiell intelligens för videoövervakning kommer att göra 2021 till ett omvandlingsår för branschen.

Eagle Eye Networks förutspår viktiga trender för videoövervakning för 2021

Vill du lära dig mer? Titta på den här videon, presenterad av en av våra trendexperter, för en snabb översikt över vad du kan förvänta dig av videoövervakningsbranschen i år.

2021 Trender Video Sammanfattning

2021 Trends Video Summary