Om u te helpen ervoor te zorgen dat uw bedrijf de komende maanden veilig is en kan doorgroeien, hebben onze experts het industrielandschap bestudeerd en het 2021 Trends in Camerabeveiliging eBook gecreëerd.

Trends in Video Surveillance voor 2021

© 2021 Eagle Eye Networks. All rights reserved.

Schrijf u in voor onze 2021 Trends in Video Surveillance Webinar

Sluit u aan bij onze experts en leer alles wat u moet weten over de ontwikkelingen op het gebied van videobewaking. Ze zullen zich verdiepen in ons nieuwe eBook en bespreken de versnelling van de adoptie van de cloud, de explosieve groei in geavanceerde analytics, de verbreding van het toezicht op de regelgeving, de sterke betrokkenheid van IT en de ontluikende vraag naar open, geconnecteerde systemen.

Meld u nu aan
Bekijk de infographic

Ga slim om met de key topics die waarschijnlijk van invloed zullen zijn op de markt voor videobewaking dit jaar en daarna, met inbegrip van een overzicht van de vijf voorspellingen van onze deskundige voor 2021. 

Ga slim om met de trends van 2021 op het gebied van Video Surveillance

Register for our Upcoming Webinar

Transform your city into a safer, smarter, more connected community by learning about the 11 key elements of Smart City implementations. Join our upcoming webinar on October 28 at 9 a.m. CT where we'll explore ways to intelligently use data and technology to better your community. 

Additional Smart City Resources

#1 in Cloud Video Surveillance Wereldwijd

+31 20 26 10 460

Ontdek de Top 5 Trends voor een succesvol 2021

De verschuiving naar de voordelen van cloud in videobewaking is krachtig en onmiskenbaar, met inbegrip van grote kostenbesparingen, verhoogde gegevensbeveiliging, toegang en onderhoud op afstand, flexibele opslag en retentie, schaalbaarheid, verhoogde stabiliteit en disaster recovery. Bekijk onze infographic voor meer voordelen en inzichten in de sector. 

Extra 2021 Trends Resources

2021 Trends in Video Surveillance

Schrijf u in voor onze 2021 Trends in Video Surveillance Webinar

Ontdek de Top 5 Trends voor een succesvol 2021

Additional 2021 Trends Resources

Read Press Release

De gebeurtenissen van 2020, gecombineerd met de technologische vooruitgang en de toepassing van cloud en kunstmatige intelligentie voor videobewaking, maken 2021 tot een transformerend jaar voor de industrie.

Eagle Eye Networks Voorspelt Key Video Surveillance Trends voor 2021

Wilt u meer weten? Bekijk deze video, gepresenteerd door een van onze trenddeskundigen, voor een snel overzicht van wat u dit jaar kunt verwachten in de videobewakingsindustrie.

2021 Trends Video Overzicht

2021 Trends Video Overzicht