Header-Camera-Compatibility

Eagle Eye Cloud VMS ondersteuning digitale IP-, analoge, HD over COAX- en bodyworn-camera's

Eagle Eye Networks Cloud VMS-ondersteuning digitale IP-camera's

De Eagle Eye Cloud VMS is compatibel met een breed scala aan digitale IP-camera’s. De Eagle Eye Networks Cloud VMS maakt gebruik van ONVIF Profile-S en dubbele codec (H.264 en MJPEG) dual stream om te communiceren met camera’s in de onderstaande lijst. Mogelijk is er extra configuratie op de webpagina van de camera nodig om camera’s te vinden en aan de VMS toe te voegen. Gebruik de onderstaande zoekvelden om de te gebruiken camera te vinden en klik vervolgens op de rij voor extra instructies over installatie / configuratie-informatie en eventuele bekende problemen voor de specifieke camera.

Als u geïnteresseerd bent in Eagle Eye voor een camera die hieronder niet wordt vermeld, sluit u de camera aan op een Eagle Eye Bridge of CMVR en vraagt ​​u ondersteuning aan op ons dashboard. Er wordt een supportticket aangemaakt en u ontvangt per e-mail bericht over de voortgang via het ondersteuningsproces. Als u aanvullende ondersteuning nodig heeft, stuurt u ons een voorbeeld van het specifieke cameramodel en neemt u contact met ons op om het te testen.

Firmware-ondersteuning: de vermelde firmware voor elk model is de minimaal ondersteunde versie. Als u een ondersteund model hebt aangesloten met een nieuwere firmwareversie en problemen ondervindt, neemt u contact met ons op  en we helpen u graag verder.