Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks viert dat het al 10 jaar klanten helpt bij de overstap naar cloud camerabeveiliging

Juli 12, 2022 Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks 10 Year Anniversary

Het 10-jarig bestaan markeert het feit dat partners en klanten nu al 10 jaar gebruik kunnen maken van betrouwbare cloud camerabeveiliging, met minder complexiteit, kosten en downtime

AUSTIN, Texas, AMSTERDAM, TOKYO, BANGALORE – 12 juli 2022 – Eagle Eye Networks, wereldwijd marktleider op het gebied van camerabeveiliging in de cloud en artificial intelligence (AI), kondigde vandaag aan dat het tien jaar geleden werd opgericht en dat het al tien jaar samenwerkt met zijn gewaardeerde resellers, klanten en technologiepartners om bedrijven efficiënter en de wereld veiliger te maken. 

Wereldwijde organisaties van elke omvang gebruiken het true cloud-VMS (videomanagementsysteem) van Eagle Eye voor fysieke beveiliging, de optimalisatie van de bedrijfsactiviteiten en betere klantenservice. Met dit jubileum viert Eagle Eye tien jaar stabiele en betrouwbare camerabeveiliging in de cloud voor partners en klanten. 

„In het afgelopen decennium heeft Eagle Eye Networks nauwe samenwerkingsverbanden ontwikkeld met onze klanten“, aldus Dean Drako, oprichter en CEO van Eagle Eye Networks. „Ik wil hen bedanken omdat zij de inspiratiebron zijn geweest voor veel van de innovaties die wij op de markt hebben gebracht. Onze klanten hebben ons ook aangemoedigd om wereldwijde service te bieden, en daarom zijn we uitgebreid naar 12 wereldwijde datacenters om videobewaking in de cloud over de hele wereld te leveren.“ 

„We kijken uit naar meer samenwerkingen in de komende tien jaar naarmate we ons AI- en technologie-ecosysteem verder ontwikkelen om de beveiligings- en bedrijfsintelligentiebehoeften van onze gewaardeerde klanten te ondersteunen“, aldus Drako.

Met de oprichting in juli 2012 begon Eagle Eye met de introductie van camerabeveiliging in de cloud in de bedrijfswereld in Noord-Amerika. Deloitte Technology Fast 500 heeft Eagle Eye drie opeenvolgende jaren (2019-2021) uitgeroepen tot het snelst groeiende videobewakingsbedrijf. Eagle Eye heeft tegenwoordig een wereldwijd netwerk van meer dan 2500 channel partners, klanten in meer dan 90 landen, kantoren in Amsterdam, Tokio en Bangalore en 12 datacenters die speciaal zijn ontwikkeld voor videobewaking. 

De innovaties van Eagle Eye Networks in de afgelopen tien jaar omvatten: 

  • Eagle Eye Video API Platform: Eagle Eye’s open API, een belangrijke onderscheidende factor in een decennium van groei, biedt klanten volledige keuze omdat deze met een onbeperkt aantal applicaties, analytics en systemen van derden integreert, zoals verkooppunten, toegangscontrole en andere voor bedrijfsmissies cruciale systemen. Eagle Eye integreert met meer dan 10.000 cameramerken en -modellen, waardoor klanten hun camerafabrikant kunnen kiezen en bestaande camera’s kunnen gebruiken.
  • Eagle Eye Cloud-Premises Flex Storage: Biedt klanten de flexibiliteit om het deel van de video dat in de cloud wordt opgeslagen en het deel dat op locatie wordt opgeslagen aan te passen, variërend van 0 tot 100 procent.
  • Eagle Eye Bandwidth Management: Maakt cloudgebaseerde levering van bewakingsdiensten mogelijk in gebieden met verminderde of beperkte internetconnectiviteit. 
  • Camera Cyber Lockdown: Blokkeert de communicatie van camera’s met internet, voorkomt dat ze worden aangevallen en gecompromitteerd en zorgt ervoor dat Trojans die eventueel in de camera’s zijn geïmplanteerd, niet met internet kunnen communiceren.
  • EE Cloud Camera Specification: Hiermee kunnen fabrikanten camera’s, DVR’s en encoders met de cloud verbinden via een open source, veilige, camera-naar-cloud verbindings-SDK.
  • Eagle Eye LPR (nummerplaatherkenning): Met behulp van AI + cloud kunt u LPR op elke beveiligingscamera met zeer hoge nauwkeurigheid gebruiken, ook in moeilijke omstandigheden. 
  • Eagle Eye VSP (voertuigbewakingspakket): Registreert kenteken- en voertuiginformatie van gedistribueerde camera’s en stuurt deze naar de cloud om bedrijfsinformatie te leveren die de efficiëntie, effectiviteit en veiligheid verbetert.

„Het waren opmerkelijke en geslaagde tien jaren, maar we zijn nog maar net begonnen,“ voegde Drako eraan toe. „De kracht van kunstmatige intelligentie in cloud-datacenters zal bewakingsvideo’s echt waardevol maken.  Eagle Eye gaat in de toekomst nog meer AI-opties en -functies leveren, cruciale hulpmiddelen voor bedrijven, die organisaties nodig hebben om vestigingen te beveiligen, trends te begrijpen en processen en klantenservice te verbeteren“

In het kader van het 10-jarig bestaan van Eagle Eye zal Drako twee webinars organiseren waarin de groei en innovatie die de industrie heeft doorgemaakt en nog zal doormaken, besproken zal worden. Meer informatie en inschrijvingen kunt u hier vinden.

3 augustus „Tien jaar VSaaS-innovatie en groei“ Aanmelden

25 augustus „De toekomst van VSaaS innovatie en groei“ Aanmelden

Ondernemers en klanten van Eagle Eye Networks spraken hun felicitaties uit en gaven hun visie op het 10-jarig bestaan: 

„Eagle Eye is al meer dan tien jaar een betrouwbare partner – we zijn begonnen met slechts één centrum en naderen er nu 100. Deze houden niet alleen onze faciliteiten veilig en soepel draaiend, maar leveren ook data die ons helpen merkconsistentie en een uitstekende klantenservice te garanderen,“ aldus Robert Sek, CEO van Total Primary Care, een in Texas gevestigde organisatie voor eerstelijnsgezondheidszorg die gebruik maakt van technologie. „Cloudvideobewaking is voor ons een essentieel bedrijfsmiddel en een investering die vanaf de eerste dag vruchten heeft afgeworpen en dat tot op de dag van vandaag nog steeds doet. We feliciteren Eagle Eye van harte.“ 

„Naast het leveren van een speciaal gebouwde infrastructuur voor camerabeveiliging in de cloud aan de markt, brachten Dean Drako en het team van Eagle Eye focus en toewijding aan best practices in cybersecurity op een moment dat er aandacht kwam voor cybersecurity in de fysieke beveiligingsindustrie,“zegt Matt Barnette, CEO van PSA Security.“ Hij veranderde cybersecurity van een bijzaak in een kernvereiste voor fabrikanten en verbeterde daarmee de hele fysieke beveiligingsmarkt.“

„De visie die Dean Drako 10 jaar geleden had, is belangrijk geweest om cloud computing en kunstmatige intelligentie naar de voorgrond van de markt te brengen“, zegt Sameer Gandhi, Partner bij Accel. „Eagle Eye Networks heeft tot op heden een uitzonderlijke groei gekend en is klaar om in het volgende decennium de wereldwijde videobewakingsindustrie te leiden.“

„Wij feliciteren Eagle Eye Networks met hun 10-jarig bestaan en danken hen voor hun uitstekende klantenservice en technische ondersteuning. Zij hebben de lat hoger gelegd voor wat wij van een partner mogen verwachten als het gaat om het 24 uur per dag veilig houden van onze gezamenlijke (internationale) klanten“, aldus Maarten-Martijn van Poelgeest, Managing Director van Niefra Beveiligingen, een beveiligingsintegratiebedrijf gevestigd in Nederland. „Hun open platform en ongekende klantenservice is een sterke kracht ten goede geweest in de industrie. Ons bedrijf en onze klanten profiteren er elke dag van. We kijken uit naar de komende tien jaar.”

„Eagle Eye Networks werkte samen met het traditionele resellerkanaal om een einde te maken aan de achterhaalde videobewakingssystemen op locatie“, zegt Aric Foxhoven, President van Blue Iron Sentinel, een partner en reseller van Eagle Eye. “Hun aanpak heeft geleid tot een wereldwijd netwerk van resellers en integratiepartners die hun bedrijf hebben versterkt door het abonnementsmodel te omarmen en de voordelen van substantiële groei en continue innovatie te delen.”

OVER EAGLE EYE NETWORKS

Eagle Eye Networks is wereldwijd marktleider op het gebied van camerabeveiliging in de cloud. Het bedrijf levert cyberveilige cloudgebaseerde camerabeelden gecombineerd met kunstmatige intelligentie (AI) en analytic features om bedrijven efficiënter en de wereld veiliger te maken. Het Eagle Eye Cloud VMS (video management systeem) is het enige platform dat robuust en flexibel genoeg is om de toekomst van camerabewaking en -intelligentie aan te sturen. Eagle Eye is gevestigd in Austin, Texas met kantoren in Amsterdam, Bangalore en Tokio. Meer informatie op een.com.

PERSCONTACTPERSOON BIJ EAGLE EYE
INTERNATIONAAL HOOFDKANTOOR
Martha Entwistle
[email protected]
+1-512-473-0500

Tags

Andere Beiträge, die Sie interessieren könnten

loading

Eagle Eye Networks führt das Aus- und Wiedereinschalten von Geräten aus der Ferne ein

Benutzer der Eagle Eye Überwachungskamera VMS können nun sowohl die Kamera- als auch die Eagle Eye-Netzwerk-Switches per Fernzugriff verwalten, um die Anzahl der Eingriffe  und die Gesamtkosten des Händlers zu…

März 30, 2017 Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks implementiert Zwei-Faktor-Authentifizierung

Zusätzlichen Schutz der Eagle Eye Überwachungskamera VMS vor Cyber-Bedrohungen Austin, TX, USA – Heute hat Eagle Eye Networks die Implementierung der Zwei-Faktor-Authentifizierung für die Eagle Eye Überwachungskamera VMS einschließlich seiner…

Januar 24, 2017 Eagle Eye Networks

Eagle Eye Networks: 40 Millionen Dollar Finanzierung für den Marktführer für Cloud-Video-Überwachung

Risikokapitalfirma Accel beteiligt sich an Eagle Eye Networks, um die Videoüberwachung durch die Kombination von Cloud und KI weiterzuentwickeln Amsterdam – Eagle Eye Networks hat eine Finanzierung der Risikokapitalgesellschaft Accel…

Oktober 27, 2020 Eagle Eye Networks